Pridružite se nam

Prosta delovna mesta
Monter strojnih inštalacij
Projektni inženir za področje OVE in energetskih rešitev – elektroenergetika
Skladiščnik
Električar
Strokovnjak za marketing
Srce našega podjetja so naši zaposleni

Rast podjetja, na podlagi potreb trga in strategiji podjetja Sontro narekuje priložnosti za nova sodelovanja. Vabljeni k ogledu prostih delovnih mest.

Sontro - business people team sitting around meeting table assembling wooden jigsaw puzzle pieces unity cooperation ideas concept
Sontro - About2312

Strokovnost.
Zanesljivost.
Izkušnje.

VEČ KOT 10+ LET IZKUŠENJ

Energetske rešitve, prilagojene vam.

Z omogočanjem širokega spektra energetskih rešitev, lahko našim strankam ponudimo najbolj napredne storitve na področju učinkovite rabe obnovljivih virov energije. Z našimi rešitvami omogočamo izkoristiti priložnosti, ki nam jih ponujajo obnovljivi viri energije, ter tako ustvarjamo dodano vrednost za okolje, hkrati pa našim strankam pomagamo učinkovito upravljati s stroški energije.

izvedenih projektov
500 +
zadovoljnih strank
375 +

Kaj nas dela drugačne?

V našem kolektivu je vedno prostor za ljudi, ki s svojimi izkušnjami in znanjem pomagajo reševati zapletene izzive naših strank.

Odgovornost

Upoštevamo interese strank, zaposlenih, skupnosti in okolja. Prispevamo k družbenemu razvoju s podporo lokalnih projektov, donacij.

Odnos do okolja

V našem podjetju spodbujamo skrb za okolje, spodbujamo inovacije za zmanjšanje ogljičnega odtisa, odgovorno ravnamo z viri ter vključujemo trajnostne prakse v svoje poslovne procese.

Strokovnost

Vabimo vas, da na pot k vaši energetski neodvisnosti stopite skupaj z našo ekipo, ki jo krasijo več kot 20-letne izkušnje na področju nudenja energetskih rešitev.

Zanesljivost

Z vami in vam v podporo, bomo od vaše ideje dalje. Za vas bomo uredili vso potrebno dokumentacijo za izgradnjo lastne sončne elektrarne, strokovno izvedli montažo in napravo tudi ustrezno priklopili.

Hitrost

S tesnim sodelovanjem z našimi dobavitelji prvorazrednega materiala imamo možnost, da na potrebo stranke odreagiramo pravočasno in v najkrajšem možnem času.

Kakovost

Uporabljamo materiale najvišje kakovosti z garancijami do 30 let. Zagotavljamo vrhunsko izvedbo.

Pridružite se naši ekipi

Odgovori na pogosta vprašanja

Preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki so nam jih zastavile naše stranke.

Za različne položaje pri Sontro so potrebne različne kvalifikacije in izkušnje. Na splošno so zaželene izkušnje v elektroenergetski industriji ali gradbenem sektorju. Posebne zahteve za določene delovne položaje bodo navedene v oglasih za prosta delovna mesta.

Da, pri Sontro cenimo nenehno izobraževanje in usposabljanje naših zaposlenih. Ponujamo možnosti za strokovni razvoj in usposabljanje za nove tehnologije in postopke v energetski industriji.

Postopek prijave na prosto delovno mesto pri Sontro običajno vključuje oddajo spletnega obrazca ali pošiljanje življenjepisa in spremljajočega pisma prek naše spletne strani. Po prejemu prijave bomo pregledali vašo dokumentacijo in vas kontaktirali, če ste izbrani za nadaljnji postopek.

Na razgovoru za zaposlitev pri Sontro boste verjetno srečali naše kadrovnike in se pogovarjali o vaši izobrazbi, izkušnjah in kompetencah. Prav tako lahko pričakujete vprašanja, povezana z delom v energetski industriji.

Da, Sontro spodbuja karierni razvoj svojih zaposlenih. Obstajajo priložnosti za napredovanje in prevzem višjih položajev znotraj podjetja, če izpolnjujete zahteve in kažete potencial.

Pri Sontro smo zavezani k odgovornosti, trajnosti in odličnosti. Skrbimo za okolje, sodelujemo kot ekipa in se nenehno trudimo izboljševati naše storitve.