Električne polnilnice

Priročnost in udobje

Hitrejše polnjenje vozila

Višja vrednost nepremičnine

Hitro, učinkovito in trajnostno polnjenje vašega električnega vozila

Domače električne polnilnice so priročna in učinkovita rešitev za polnjenje električnih vozil kar doma. Omogočajo hitro polnjenje vozila, prilagodljivost različnim modelom in vrstam vozil ter sistem upravljanja porabe energije.

Sontro - Sontro domaca elektricna polnilnica

Kako do svoje polnilnice za električno vozilo?

Sontro - About2312

Strokovnost.
Zanesljivost.
Izkušnje.

VEČ KOT 10+ LET IZKUŠENJ

Energetske rešitve, prilagojene vam.

Z omogočanjem širokega spektra energetskih rešitev, lahko našim strankam ponudimo najbolj napredne storitve na področju učinkovite rabe obnovljivih virov energije. Z našimi rešitvami omogočamo izkoristiti priložnosti, ki nam jih ponujajo obnovljivi viri energije, ter tako ustvarjamo dodano vrednost za okolje, hkrati pa našim strankam pomagamo učinkovito upravljati s stroški energije.

izvedenih projektov
500 +
zadovoljnih strank
375 +

Domače električne polnilnice so odlična odločitev iz več razlogov

Priročnost in udobje

Z domačo električno polnilnico lahko svoje električno vozilo polnite kar doma, kar je izjemno priročno in udobno. Ni vam treba obiskovati javnih polnilnic ali čakati v vrstah, temveč lahko polnjenje opravite kar na lastnem dvorišču ali v garaži.

Hitrost polnjenja

Domače polnilnice omogočajo hitro polnjenje vozila, kar pomeni, da ga lahko napolnite čez noč ali med dnevnimi aktivnostmi. To je še posebej priročno za voznike, ki želijo imeti svoje vozilo vedno pripravljeno za vožnjo.

Sistem upravljanja porabe energije

Domače polnilnice lahko vključujejo funkcije upravljanja porabe energije, ki omogočajo optimizacijo polnjenja glede na razpoložljivost električne energije in najnižje tarifne stopnje. To vam lahko pomaga pri zmanjševanju stroškov polnjenja in bolj učinkoviti rabi energije.

Zanesljivost

Domače polnilnice omogočajo zanesljivo polnjenje vašega električnega vozila, saj imate nadzor nad celotnim postopkom. Poleg tega so izdelane z visokimi varnostnimi standardi, kar zagotavlja varno polnjenje.

Prilagodljivost

Domače polnilnice so prilagodljive in se lahko prilagajajo različnim modelom in vrstam električnih vozil. S pravilno namestitvijo in nastavitvami lahko zagotovite združljivost s svojim vozilom.

Povečanje vrednosti nepremičnine

Namestitev domače polnilnice lahko poveča vrednost vaše nepremičnine, saj je to za mnoge potencialne kupce privlačna funkcionalnost. Prihodnji lastniki električnih vozil bodo cenili možnost polnjenja vozila kar doma.

Mnenja zadovoljnih strank

Marko

Ljubljana

Električna polnilnica je bila odlična naložba za našo družino. Zdaj lahko enostavno in hitro polnimo naše električno vozilo kar doma. Nikoli več ne skrbimo zaradi potrebe po obisku bencinske črpalke. Polnjenje je zanesljivo in udobno.
Petra M.

Maribor

Ko sem se odločila za električno vozilo, sem vedela, da bom potrebovala tudi polnilnico doma. Moja izkušnja z električno polnilnico je bila odlična. Namestitev je bila enostavna, polnjenje je hitro in polnilnica deluje zanesljivo. Priporočam jo vsem lastnikom električnih vozil.
Ana K.

Celje

Električna polnilnica mi je olajšala življenje. Namestila sem jo na parkirišču svoje hiše in zdaj lahko vedno pričnem dan z napolnjenim električnim vozilom. Polnjenje je enostavno in brezskrbno. Poleg tega sem opazila zmanjšanje stroškov za gorivo. Izjemno sem zadovoljna z električno polnilnico.
Gregor S.

Kranj

Uporaba javnih električnih polnilnic je postala nepogrešljiv del mojega vsakdana. Veliko potujem in lahko vedno najdem bližnjo polnilnico, kjer lahko polnim svoje električno vozilo. Polnilnice so zanesljive, hitre in enostavne za uporabo. Zahvaljujoč temu sem popolnoma brezskrben glede dosega in polnjenja.
Ana V.

Novo mesto

Ko sem se preselila v stanovanje brez lastnega parkirišča, sem bil zaskrbljena glede polnjenja mojega električnega vozila. Vendar sem bila prijetno presenečena, ko sem ugotovila, da je v bližini na voljo javna električna polnilnica. Polnjenje je zanesljivo in cenovno ugodno. Sedaj lahko brez težav uporabljam električno vozilo tudi brez lastnega parkirišča.

Udobno polnjenje z domačo električno polnilnico

Odgovori na pogosta vprašanja

Preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki so nam jih zastavile naše stranke.

Domača električna polnilnica je nameščena na vašem domu in je namenjena polnjenju električnega vozila doma. Javne električne polnilnice so nameščene na javnih mestih, kot so parkirišča, bencinske črpalke, nakupovalna središča, itd., in so na voljo za polnjenje električnih vozil uporabnikom na poti.

Čas polnjenja električnega vozila je odvisen od več dejavnikov, vključno z zmogljivostjo polnilnice, kapaciteto baterije vozila ter začetnim stanjem napolnjenosti baterije. Hitro polnjenje lahko omogoča polnjenje v nekaj urah, medtem ko počasnejše polnjenje lahko traja več ur ali celo čez noč.

Po končanem polnjenju je priporočljivo, da polnilnico izklopite in prekinete napajanje. Večina polnilnic ima funkcijo samodejnega prekinitve polnjenja, ko je baterija vozila napolnjena.

Plačilo za uporabo javnih električnih polnilnic je odvisno od politike in operaterja polnilnice. Nekatere polnilnice lahko omogočajo brezplačno polnjenje, medtem ko druge zahtevajo plačilo, ki se lahko izvaja na podlagi časa polnjenja ali porabljene energije. Obstajajo tudi abonmajski paketi in kartice, ki omogočajo dostop do več polnilnic s samo enim plačilom.

Da, za domačo električno polnilnico je običajno potrebna ustrezna električna napeljava. Priporočljivo je, da se posvetujete z električarjem, ki bo pregledal vašo električno infrastrukturo in vam svetoval glede ustrezne napeljave ter morebitnih nadgradenj.

Da, večina električnih vozil lahko uporablja polnilnice različnih proizvajalcev, vendar je pomembno, da preverite skladnost in združljivost med polnilnico in vašim vozilom ter upoštevate ustrezne adapterje ali kable, če so potrebni.