Storitve

Naše storitve

Naša ponudba zajema celovit nabor energetskih rešitev, s katerim skupaj z našimi strankami soustvarjamo nizkoogljično prihodnost. 

Prihranite z lastnim virom energije

Izjemno pomembno je, da ob odločitvi za lastno sončno elektrarno izberete partnerja, ki vam bo ponudil najboljšo rešitev, za vaše individualne potrebe.

Zeleno proizvedena energija

Neodvisnost od omrežja

Investicija v prihodnost

Priprava na e-mobilnost

Mnenja zadovoljnih strank

Petra

Dobrna

Energetski pregled je bil odlična odločitev za našo družino. Pregled je razkril nekatere energetske izgube v našem domu, ki jih prej nismo opazili. S pravilno izvedenimi ukrepi smo zmanjšali porabo energije in izboljšali udobje bivanja. Ekipa, ki je izvedla pregled, je bila strokovna, prijazna in je poskrbela za vse naše potrebe. Zelo smo zadovoljni z rezultati.
Peter H.

Trbovlje

Namestitev baterijskega hranilnika je bila najboljša odločitev, ki sem jo sprejel za svoj dom. Poleg tega, da sem zmanjšal svojo odvisnost od omrežja, sem opazil tudi znatne prihranke pri računih za električno energijo. Baterijski hranilnik mi omogoča, da optimalno izkoriščam proizvedeno sončno energijo, kar je resnično čudovito. Z veseljem bi priporočil baterijske hranilnike vsem, ki želijo izboljšati svojo energetsko učinkovitost.”
Mirko

Celje

Podjetje Sontro d.o.o. je izvedlo električne meritve v našem industrijskem obratu in bili smo zelo zadovoljni z njihovo storitvijo. Ekipa je pokazala veliko strokovnega znanja in izkušenj, ter so opravili celovit pregled naših električnih instalacij. Pridobljeni rezultati so nam omogočili identifikacijo morebitnih težav in izboljšav, ter s tem prispevali k varnosti in učinkovitosti našega obrata. Hvala podjetju Sontro d.o.o. za odlično opravljeno delo!
Mateja

Letuš

Imela sem izjemno pozitivno izkušnjo z podjetjem Sontro d.o.o. pri namestitvi sončne elektrarne. Ekipa je bila strokovna, prijazna in vedno na voljo za vprašanja. Moja sončna elektrarna deluje brezhibno in sem zelo zadovoljna z zmanjšanjem računov za elektriko.
Marko S.

Ptuj

Zelo sem zadovoljen s storitvijo čiščenja sončnih elektrarn, ki sem jo prejel od podjetja Sontro d.o.o.. Ekipa je bila profesionalna, prijazna in učinkovita. Z veseljem bom znova uporabil njihove storitve in jih priporočil drugim
Marko R.

Ljubljana

Pridobitev energetske izkaznice za našo poslovno stavbo je bil pameten korak. Strokovnjaki so opravili celovit pregled in nam predstavili podatke o energetski učinkovitosti ter ukrepe za izboljšanje. Izkaznica nam je omogočila vpogled v našo porabo energije in nam pomagala pri načrtovanju in izvajanju ukrepov za zmanjšanje stroškov in zmanjšanje našega ogljičnega odtisa. Pridobitev energetske izkaznice je bila vredna naložba v našo dolgoročno trajnostno poslovanje.