O nas

Sontro - About2312

Strokovnost.
Zanesljivost.
Izkušnje.

VEČ KOT 10+ LET IZKUŠENJ

Energetske rešitve, prilagojene vam.

Z omogočanjem širokega spektra energetskih rešitev, lahko našim strankam ponudimo najbolj napredne storitve na področju učinkovite rabe obnovljivih virov energije. Z našimi rešitvami omogočamo izkoristiti priložnosti, ki nam jih ponujajo obnovljivi viri energije, ter tako ustvarjamo dodano vrednost za okolje, hkrati pa našim strankam pomagamo učinkovito upravljati s stroški energije.

izvedenih projektov
500 +
zadovoljnih strank
375 +
Spoznajte nas
Sontro - Matjaz Trop Sontro
Matjaž Trop
Tehnični direktor

Lastnosti, ki nas delajo drugačne

Odgovornost

Upoštevamo interese strank, zaposlenih, skupnosti in okolja. Prispevamo k družbenemu razvoju s podporo lokalnih projektov, donacij.

Odnos do okolja

V našem podjetju spodbujamo skrb za okolje, spodbujamo inovacije za zmanjšanje ogljičnega odtisa, odgovorno ravnamo z viri ter vključujemo trajnostne prakse v svoje poslovne procese.

Strokovnost

Vabimo vas, da na pot k vaši energetski neodvisnosti stopite skupaj z našo ekipo, ki jo krasijo več kot 20-letne izkušnje na področju nudenja energetskih rešitev.

Zanesljivost

Z vami in vam v podporo, bomo od vaše ideje dalje. Za vas bomo uredili vso potrebno dokumentacijo za izgradnjo lastne sončne elektrarne, strokovno izvedli montažo in napravo tudi ustrezno priklopili.

Hitrost

S tesnim sodelovanjem z našimi dobavitelji prvorazrednega materiala imamo možnost, da na potrebo stranke odreagiramo pravočasno in v najkrajšem možnem času.

Kakovost

Uporabljamo materiale najvišje kakovosti z garancijami do 30 let. Zagotavljamo vrhunsko izvedbo.