Električne inštalacije

Zagotavljanje varnosti

Zanesljiva oskrba z energijo

Učinkovita raba energije

Poskrbite za varnost in učinkovitost vašega elektroenergetskega sistema

Električne inštalacije so ključne za zagotavljanje varne in učinkovite oskrbe z električno energijo v stavbah, industrijskih objektih, infrastrukturi in drugih lokacijah. Skupaj omogočajo varno, zanesljivo, učinkovito in prilagodljivo oskrbo z električno energijo, kar je ključnega pomena za udobno in varno bivanje, delovanje industrije in različnih objektov ter ohranjanje kakovosti življenja.

Sontro - Elektricne instalacije prikazna slika

Kako do varnih, zanesljivih in učinkovitih električnih inštalacij?

Sontro - About2312

Strokovnost.
Zanesljivost.
Izkušnje.

VEČ KOT 10+ LET IZKUŠENJ

Energetske rešitve, prilagojene vam.

Z omogočanjem širokega spektra energetskih rešitev, lahko našim strankam ponudimo najbolj napredne storitve na področju učinkovite rabe obnovljivih virov energije. Z našimi rešitvami omogočamo izkoristiti priložnosti, ki nam jih ponujajo obnovljivi viri energije, ter tako ustvarjamo dodano vrednost za okolje, hkrati pa našim strankam pomagamo učinkovito upravljati s stroški energije.

izvedenih projektov
500 +
zadovoljnih strank
375 +

Električne inštalacije so ključne za zagotavljanje varne in učinkovite oskrbe z električno energijo

Varnost

Pravilno izvedene in vzdrževane električne inštalacije zagotavljajo varnost pred električnimi udari, kratkimi stiki, požari in drugimi nevarnostmi. Pravilno dimenzionirani vodniki, ustrezno ozemljitev, zaščitne naprave in druge varnostne ukrepe je treba upoštevati pri načrtovanju in izvedbi inštalacij.

Zanesljivost

Kvalitetne električne inštalacije zagotavljajo zanesljivo oskrbo z električno energijo. Pravilno dimenzionirani vodniki, ustrezno zaščitne naprave in kakovostna oprema zmanjšujejo možnost napak, izpadov ali motenj v električnem sistemu.

Učinkovitost

Dobre električne inštalacije omogočajo učinkovito rabo električne energije. Pravilna izbira in namestitev svetil, naprav in sistemov za avtomatizacijo ter uporaba energijsko učinkovite opreme prispevajo k zmanjšanju porabe električne energije in posledično stroškov.

Prilagodljivost

Električne inštalacije omogočajo prilagajanje različnim potrebam uporabnika. Pravilno načrtovane in izvedene inštalacije omogočajo enostavno namestitev in priključitev nove opreme, dodatnih naprav ali sistemov brez večjih posegov v obstoječo infrastrukturo.

Skladnost z zakonodajo

Električne inštalacije morajo biti skladne z veljavno zakonodajo, standardi in predpisi. Pravilno izvedene inštalacije zagotavljajo skladnost s predpisi in preprečujejo morebitne pravne in varnostne težave.

Zadovoljstvo

Skupaj omogočajo varno, zanesljivo, učinkovito in prilagodljivo oskrbo z električno energijo, kar je ključnega pomena za udobno in varno bivanje, delovanje industrije in različnih objektov ter ohranjanje kakovosti življenja

Mnenja zadovoljnih strank

Marko

Ljubljana

Zelo sem zadovoljen s storitvijo električne inštalacije, ki sem jo dobil od podjetja Sontro d.o.o. Ekipa je bila profesionalna, hitra in natančna pri izvedbi dela. Vse električne napeljave so bile izvedene kakovostno in skladno z mojimi pričakovanji. Prav tako so bili zelo prijazni in odzivni na vsa moja vprašanja in zahteve. Moje električne inštalacije delujejo odlično in brez težav. Vsekakor bi priporočil podjetje Sontro d.o.o. vsem, ki potrebujejo strokovno in zanesljivo storitev električnih inštalacij.
Ana

Maribor

Po nakupu novega stanovanja sem se odločila za prenovo električnih inštalacij. Izbral sem podjetje Sontro d.o.o., ki je opravilo odlično delo. Vsi električni priključki, stikala in vtičnice so bili nameščeni natančno in estetsko. Ekipa je bila zelo izkušena in profesionalna. Delo je bilo opravljeno hitro in brez zapletov. Zelo sem zadovoljna s kakovostjo dela in prijaznostjo celotne ekipe. Toplo priporočam podjetje Sontro d.o.o. vsem, ki iščejo strokovnjake za električne inštalacije.”
Gregor

Celje

Električne inštalacije v našem podjetju smo zaupali podjetju Sontro d.o.o.. Izvedba je bila izjemno hitra, učinkovita in brez zapletov. Ekipa je pokazala veliko strokovnega znanja in se prilagodila našim specifičnim potrebam. Sodelovanje je bilo zelo profesionalno, od začetnega načrtovanja do končne izvedbe. Električne inštalacije delujejo brezhibno in smo zelo zadovoljni z rezultati. Hvala podjetju Sontro d.o.o. za odlično opravljeno delo.
Petra

Maribor

Podjetje Sontro d.o.o. je izvedlo električne meritve v našem domu in bili smo zelo zadovoljni s storitvijo. Ekipa je bila strokovna in prijazna, ter so opravili meritve temeljito in natančno. Pridobljeni rezultati so nam dali vpogled v stanje naših električnih napeljav ter nam pomagali pri izboljšavah in varnostnih ukrepih. Priporočam podjetje Sontro d.o.o. za električne meritve vsem, ki potrebujejo strokovno oceno in pregled svojih električnih instalacij.
Andrej

Ljubljana

Za našo poslovno stavbo smo potrebovali električne meritve, da bi zagotovili skladnost s predpisi in varnostjo. Podjetje Sontro d.o.o. je opravilo meritve zanesljivo in profesionalno. Ekipa je bila strokovna in odzivna na naša vprašanja ter nam podala jasne razlage rezultatov. Zelo smo zadovoljni s storitvijo in priporočamo podjetje Sontro d.o.o. vsem, ki potrebujejo kakovostne električne meritve.
Mirko

Celje

Podjetje Sontro d.o.o. je izvedlo električne meritve v našem industrijskem obratu in bili smo zelo zadovoljni z njihovo storitvijo. Ekipa je pokazala veliko strokovnega znanja in izkušenj, ter so opravili celovit pregled naših električnih instalacij. Pridobljeni rezultati so nam omogočili identifikacijo morebitnih težav in izboljšav, ter s tem prispevali k varnosti in učinkovitosti našega obrata. Hvala podjetju Sontro d.o.o. za odlično opravljeno delo!

Poskrbite za varno in zanesljivo oskrbo z energijo

Odgovori na pogosta vprašanja

Preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki so nam jih zastavile naše stranke.

Čas namestitve električnih inštalacij je odvisen od velikosti in zahtevnosti projekta. Za manjša stanovanja lahko trajanje traja od nekaj dni do enega tedna, medtem ko za večje objekte lahko trajanje doseže več tednov.

Priporočljivo je, da se električne inštalacije pregledujejo vsaj enkrat na 5 let. Redni pregledi pomagajo odkriti morebitne težave ali napake v sistemih ter zagotavljajo varno delovanje.

Znaki slabih električnih inštalacij lahko vključujejo pogoste prekinitve električne energije, ožgan vonj iz električnih vtičnic, pregrevanje vtičnic, utripanje svetlobnih virov ali iskrenje ob vklopu naprav. Če opazite katerega od teh znakov, je priporočljivo, da se obrnete na strokovnjaka za pregled in popravilo.

Življenjska doba električnih inštalacij je odvisna od več dejavnikov, vključno z vrsto uporabljenih materialov, kakovostjo namestitve in ravnanjem z električnimi napeljavami. Običajno se pričakuje, da bodo električne inštalacije zdržale od 20 do 30 let, vendar je priporočljivo redno vzdrževanje in pregled za zagotavljanje njihovega optimalnega delovanja

Da, v večini primerov je mogoče nadgraditi obstoječe električne inštalacije, če želite dodati nove električne napeljave ali izboljšati zmogljivosti. Strokovnjak za električne inštalacije vam bo lahko svetoval o možnostih nadgradnje glede na vaše potrebe in zahteve.