Sončne elektrarne za poslovne objekte

Izvedba
na ključ

Certificirana
kakovost

Dolgoročna
podpora

Želite znatno znižati stroške porabe energije vašega poslovnega objekta?

Verjamemo v moč sonca kot ključnega vira čiste in trajnostne energije za vaše poslovne potrebe. Naša misija je zagotoviti energetsko neodvisnost in trajnostno prihodnost vašega podjetja z inovativnimi in vam prilagojenimi energetskimi rešitvami.

V našem podjetju vam ponujamo celovito rešitev za sončne elektrarne: od prvotnega ogleda in projektiranja projekta, do priprave vse potrebne dokumentacije, izvedbe montaže in zagona ter priključitve sončne elektrarne na omrežje.

Poskrbimo za vse, tako da lahko brez skrbi koristite prednosti vaše nove sončne elektrarne.

Sontro - Podjetja prikazna vecja

Imamo rešitve za vsak vaš energetski izziv

Vašemu poslovnemu objektu na popolnoma vam prilagojen način pomagamo drastično znižati in optimizirati porabo energije. 

Industrijski objekti

Naši sistemi sončnih elektrarn so zasnovani tako, da zadovoljijo visoke energetske zahteve industrijskih kompleksov. Z našimi rešitvami boste zmanjšali stroške energije in hkrati zmanjšali svoj ogljični odtis.

Kmetijski objekti

Kmetijska industrija zahteva zanesljivo in cenovno ugodno oskrbo z energijo. Z našimi sončnimi elektrarnami boste pridobili neodvisnost od nestabilnih cen energije ter povečali svojo konkurenčnost na trgu.

Turistični objekti

Vaši turistični kompleksi lahko postanejo zgled trajnostnega poslovanja z našimi sončnimi elektrarnami. Poleg znižanja stroškov energije boste gostom ponudili tudi okolju prijazno bivanje.

Gostinski objekti

Gostinski objekti se lahko z našimi sončnimi elektrarnami izognejo visokim računom za elektriko. Poleg tega boste s svojo trajnostno naravnanostjo pritegnili okoljsko osveščene stranke.

Poslovne stavbe

Ne glede na velikost vaše poslovne stavbe, smo tu, da vam pomagamo postati energetsko neodvisni. Naše prilagojene rešitve bodo zadovoljile vaše potrebe po energiji in hkrati zmanjšale vaše stroške obratovanja.

Skladiščni objekti

Skladiščni objekti zahtevajo zanesljivo in cenovno ugodno oskrbo z energijo. Z našimi sončnimi elektrarnami boste zmanjšali svoje stroške in povečali svojo konkurenčnost na trgu.

Izbrani projekti

Z omogočanjem širokega spektra energetskih rešitev, lahko našim strankam ponudimo najbolj napredne storitve na področju učinkovite rabe obnovljivih virov energije.

Sončna elektrarna
Inštalacijska moč
151.71 KW
Trajanje projekta
48 dni
Znižanje ogljičnega odtisa
42.78 ton
CO₂ letno
Sončna elektrarna
Inštalacijska moč
126.31 KW
Trajanje projekta
39 dni
Znižanje ogljičnega odtisa
35.92 ton
CO₂ letno
Sončna elektrarna
Inštalacijska moč
104.58 KW
Trajanje projekta
22 dni
Znižanje ogljičnega odtisa
33.06 ton
CO₂ letno
Sončna elektrarna
Inštalacijska moč
48.72 KW
Trajanje projekta
15 dni
Znižanje ogljičnega odtisa
14.78 ton
CO₂ letno
Sončna elektrarna
Inštalacijska moč
35.35 KW
Trajanje projekta
7 dni
Znižanje ogljičnega odtisa
9.37 ton
CO₂ letno
Sončna elektrarna
Inštalacijska moč
90.72 KW
Trajanje projekta
18 dni
Znižanje ogljičnega odtisa
25.84 ton
CO₂ letno

Do celovite energetske transformacije v sedmih korakih

Sontro - About2312

Strokovnost.
Zanesljivost.
Izkušnje.

VEČ KOT 10+ LET IZKUŠENJ

Energetske rešitve, prilagojene vam.

Z omogočanjem širokega spektra energetskih rešitev, lahko našim strankam ponudimo najbolj napredne storitve na področju učinkovite rabe obnovljivih virov energije. Z našimi rešitvami omogočamo izkoristiti priložnosti, ki nam jih ponujajo obnovljivi viri energije, ter tako ustvarjamo dodano vrednost za okolje, hkrati pa našim strankam pomagamo učinkovito upravljati s stroški energije.

izvedenih projektov
500 +
zadovoljnih strank
375 +

Mnenja zadovoljnih strank

Igor

Celje

Zelo sem zadovoljen s storitvami, ki sem jih prejel od podjetja Sontro d.o.o. Njihovo osebje je bilo izjemno strokovno in prijazno. Namestitev sončne elektrarne je potekala gladko in rezultati so bili odlični. Moji računi za elektriko so se znatno zmanjšali, poleg tega pa sem ponosen, da prispevam k ohranjanju okolja. Priporočam podjetje Sontro d.o.o. vsem, ki razmišljajo o sončni elektrarni.
Brane

Velenje

Po namestitvi sončne elektrarne s strani podjetja Sontro d.o.o. sem bil prijetno presenečen nad kakovostjo njihovega dela. Ekipa je bila profesionalna, izvedba je bila hitra in brez težav. Hvala, Sontro d.o.o.!
Mateja

Letuš

Imela sem izjemno pozitivno izkušnjo z podjetjem Sontro d.o.o. pri namestitvi sončne elektrarne. Ekipa je bila strokovna, prijazna in vedno na voljo za vprašanja. Moja sončna elektrarna deluje brezhibno in sem zelo zadovoljna z zmanjšanjem računov za elektriko.
Jure

Mozirje

Zelo sem zadovoljen z odlično storitvijo podjetja Sontro d.o.o. Njihovo osebje je bilo prijazno in strokovno ter so hitro odgovorili na vsa moja vprašanja. Priporočam jih vsem, ki razmišljajo o namestitvi sončne elektrarne.
Branko

Šmartno ob Paki

Sontro d.o.o. je izpolnil vsa moja pričakovanja. Od začetka do konca so bili zelo profesionalni in natančni. Namestili so sončno elektrarno v dogovorjenem roku, brez težav. Naša poraba električne energije se je zmanjšala, kar je vplivalo na nižje račune za elektriko.
Sebastjan

Celje

Izjemna izkušnja s Sontro d.o.o.! Od samega začetka so bili zelo pozorni na naše potrebe in zahteve ter so nam pomagali pri izbiri najboljše rešitve za našo sončno elektrarno. Ekipa je bila zelo usposobljena in učinkovito je opravila namestitev. Naša sončna elektrarna deluje odlično, kar nam pomaga pri zmanjšanju ogljičnega odtisa. Priporočam jih vsem, ki želijo preiti na obnovljive vire energije.

Ste pripravljeni na celovito energetsko preobrazbo?

Odgovori na pogosta vprašanja

Preberite odgovore na najbolj pogosta vprašanja, ki so nam jih zastavile naše stranke.

Sončne elektrarne lahko znatno zmanjšajo stroške energije za vaše podjetje, hkrati pa zagotavljajo energetsko neodvisnost in zmanjšujejo vaš ogljični odtis.

Donosnost investicije v sončne elektrarne je odvisna od različnih dejavnikov, vključno s stroški energije, velikostjo sistema, subvencijami in lokalnimi pogoji. Naša ekipa lahko pripravi analizo donosnosti, prilagojeno vašim potrebam.

Čas namestitve sončne elektrarne je odvisen od velikosti sistema in zapletenosti namestitve. Običajno traja od nekaj tednov do nekaj mesecev.

Sončne elektrarne zahtevajo minimalno vzdrževanje, vključno z rednim čiščenjem panelov in občasnimi pregledi sistema. Naša ekipa zagotavlja strokovno vzdrževanje, da vaši sistemi delujejo optimalno.

Življenjska doba sončne elektrarne je običajno 25 do 30 let, vendar lahko paneli z ustrezno nego pogosto lahko obratujejo še dlje.

Obstajajo različne možnosti financiranja, vključno s subvencijami, krediti in leasingom. Naša ekipa vam lahko pomaga izbrati najboljšo možnost financiranja za vaše podjetje.

Namestitev sončnih elektrarn lahko poveča vrednost vašega poslovnega objekta, saj zmanjšuje stroške energije in izboljšuje trajnostno sliko vašega podjetja.